Ortografia koadernoa 1 [Bizkaieraz] / egilea, Iñaki Zubeldia; [bizkaierea: Jabi Artaraz Bengoetxea] - Zubeldia, Iñaki (: Ibaizabal, 2013)
Alfabetoa eta alfabeto ordena, silabak eta berben ebakerea, Br / b_r, BL / b_l, Pr / p_r, PL / p_l, KL / k_l, Kr / k_r, Dr / d_r, GL / g_l, Gr / g_r, Tr / t_r, Fr / f_r, FL / f_l, asteko egunak, hilabeteak, urtaroak.