Ingurunearen ezaguera lantzeko material osagarria [LMH 5-6] / Ana Mª Cruz Vivanco Camarero - Vivanco Camarero. Ana Mª Cruz (: Irale, 2014)
Zenbait material interaktibo erabiliz, irakasgaiaren hainbat gai errepasatzeko aukera: nutrizioa, harremanak, ugalketa, izaki bizidunak...