Nubaris Dimentsioa. 5 urte. Haur Hezkuntza : Irakaslearen materiala / Proposamen didaktikoak eta "Abentura zirraragarria", Manuela Corrales Peral... [et al.]; "Zeregin integralak. Oinarrizko gaitasunak", Elisa Camacho Tordesillas, Esperanza Rodríguez Ramos; [testuak, Bakun S.L.] - Camacho Tordesillas, Elisa; Corrales Peral, Manuela; Rodríguez Ramos, Esperanza (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2013)
Nubaris Dimentsioa, abentura: Dokumentu honen orrietan dago jasota proiektu honek oinarri duen arrazoibide didaktikoa, bai eta oso informazio interesgarria ere materialak ematen dituen aukera guztiak ezagutu eta sakondu nahi dituen irakaslearentzat.Zeregin integralak. Oinarrisko gaitasunak.Hiruilekoko Proposamen didaktikoak.Proposamen didaktikoak. Eskuekin pentsatu.Proposamen digitala. Nub@riklik baliabideak: CD horretan, proiektuko material guztiak daude bilduta, arbel digitalean erabiltzeko moduan antolatuta, eta badu jolas elkarreragileen atal bat ere.Programazioa eta ebaluazioa Cda.