Nubaris Dimentsioa, 4 urte. Digitala : ADErako baliabide onenak / [Nubaris dimentsioa proiektuaren egileak, Manuela Corrales Peral ... [et al.]; testua, Bakun, S.L.] - Corrales Peral, Manuela (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2014)
Arbel Digital Elkarreragilea (ADE) izeneko baliabide teknologikoaren bidez, taldean ikusteko egokia den formatu batean proiekta daitezke eduki digitalak. DVD onetan, Nubaris Dimentsioaren material digital eta ikus-entzunezko guztiak daude bilduta: - Koadernoetako lamina guztiak modu elkarreragilean lantzeko aukera ematen du. - Eskura uzten ditu hezkuntza elementu bakoitzarekin lotutako baliabide guztiak.- Irudiak deskargatu daitezke, eta nork bere fitxak sortu ditzake.- Eskura jartzen ditu jolas elkarregarileak, ikasgela antolatzeko baliabide guztiak, eta finkatzeko eta zabaltzeko materiala.