Matematika eginez ikasten [Lehen Hezkuntza 1-2] : gure dendak - Castaño García, Mª Jose; Vázquez Santa Olalla, Begoña; Gascón García, Juan José; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2013)
Matematika arloko zenbait eduki (kalkulua, diruaren erabilera) modu praktikoan lantzeko adibideak
2014/03/12
Lehen Hezkuntza, 1. eta 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak