Zazpi kolore - Etxebarria, Aiora; Leibar, Mikel; Salvador, Maitane; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2016)
Wix bat egin dugu. Ostadarraren inguruko hainbat jarduera daude. Ostadarraren koloreak lantzeko kanta eta bideo bat sortzeaz gain, unitate didaktiko bat ere prestatu dugu. Unitatean euskara, ingurunea, ikerketa, sormena eta motrizitatea lantzen dira batez ere. Bi azalpen-bideo daude: esperimentu batena eta koreografiarena.
2017/06/01
Lehen Hezkuntza, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak