Lurraldeak eta mugaldeak : esperientzia dokumental garaikideak / [Santos Zunzuneguiren hitzaurrea ; koordinatzaile eta editoreak, Vanessa Fernández, Miren Gabantxo; itzultzailea, Iñaki Iñurrieta] - Zunzunegui, Santos; Fernández, Vanesa; Gabantxo, Miren; Iñurrieta, Iñaki (: Universidad del País vasco, Servicio Editorial = Euskal Herriko Unibertsitatea, Argitalpen Zerbitzua, 2013)
Argitalpen hau hainbat zuzendari, akademiko eta zine-kritikariren arteko zenbait topaketatatik sortu da; topaketok Euskal Herriko Unibertsitateak (EHU/UPV) 2010ean eta 2011n antolatutako unibertsitate-hedapeneko bi ikastarotan izan ziren. Baina sortu da, halaber, ondorengo kafe, mail, elkarrizketa interesgarri eta konpainia onetatik ere. Testuak zineko orekari batzuek eta unibertsitateko orekari batzuek bat egitearen emaitza dira, batzuek eta besteek berebizikotzat baitaukate egile eta lan jakin batzuk present egotea esparru akademikoan ere.