Plastilina - Lohf, Sabine; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1990)
Liburu honetan erakusten den dena egin daiteke plastilinarekin. Oso erraza da eta dibertigarria gainera.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du.
Ich mach was mit Knete
Letra lotua
Keywords: Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Birziklatzea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak