Harri kaxkarrak - Lohf, Sabine; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1990)
Liburu honetan erakusten den dena egin daiteke harri kaxkarrekin. Oso erraza da eta dibertigarria gainera.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du
Ich mach was mit Steinen
Letra lotua
Keywords: Eskulanak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Birziklatzea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak