Galdakaoko Euskaltegian Ikasten! / [Josu Lezameta, Lola Izagirre] (Galdakaoko Udal Euskaltegia) - Lezameta, Josu; Izagirre, Lola
Euskara ikasten ari den edonorentzat dago eskuragarri gune berri hau eta 600 ariketa baino gehiago -tartean zenbait jolas eta sekuentzia didaktiko- dituzte ikasleek bertan egiteko. Moodle erabiliz eraikita dago, hiru zutabetara; erdiko aldean honakoa aurki dezakegu: