Euskara eta literatura DBH 2 - Aldasoro, Mikele; Artolazabal, Amaia; Garagorri, Xabier; Boan, Kristina; Urbina, Irune; Holgado, Iñaki G. (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Literataria 2. Gazte gera gazte 3. Jalgi hadi plazara!
2014/01/07 2014/07/04 (2. eta 3. unitateak)
2018/05/10 (2. eta 3. unitateak)
2018/05/10 (2. eta 3. unitateak)
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2014ko deialdia)
2018/05/10 (2. eta 3. unitateak)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak