Matematika [Jarduera-fitxak] : 2 DBH - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.
2004/07/17
DBH 2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak