Matematika [Jarduera-fitxak] : 2 DBH / [sorkuntza, Maite Gomez ...et al. ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2014)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.