Matematika : 2 DBH - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Zoriona, neurri-neurrian da ona 2. Urrutiko eltzea urrez, gerturatu eta lurrez 3. Ez dago handirik txiki barik
2014/01/17 2014/07/10
DBH 2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak