Naturaren Zientziak [Jarduera-fitxak] : 2 DBH - Vera, Petro; Aldasoro Itza, Mikel; Teres, Joxepo; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab. Hiru unitate ditu: 1. Materia nonahi, birziklatzea ere bai 2. Materiaren propietateak, guztien erabilgarri 3. Energiaren beharra, arazo-iturri
2014/07/15
DBH 2 .maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak