Naturaren Zientziak : 2 DBH - Vera, Petro; Aldasoro Itza, Mikel; Teres, Joxepo; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Hiru unitate ditu: 1. Materia nonahi, birziklatzea ere bai 2. Materiaren propietateak, guztien erabilgarri 3. Energiaren beharra, arazo-iturri
2014/01/27 (unit. 1) 2014/07/04 (unit. 2, 3)
DBH 2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak