Gizarte Zientziak [Jarduera-fitxak] : 2 DBH - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Iturburu, Ander; Garagorri, Xabier; Errazkin Agirrezabala, Mikel (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.Hiru unitate ditu:1. Oihala altxatu eta Erdi Aroa agertzen da2. Hurbildu bainintzen garai berriko leihoetara3. Herriko atarietan etorkizuna zizelkatuz
DBH 2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak