Gizarte Zientziak [Jarduera-fitxak] : 2 DBH / [sorkuntza, Harri Beobide, Mikel Errazkin, Ander Iturburu; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Iturburu, Ander; Garagorri, Xabier; Errazkin Agirrezabala, Mikel (EIMA 1 (2014ko deialdia), 2014)
Unitate didaktikoetako jarduerek eskatzen dituzten adierazpenak eta ariketak egiteko euskarria da: grafikoak, datu-biltzeak, txantiloiak, taulak, mapa kontzeptualak, inkestak, etab.Hiru unitate ditu:1. Oihala altxatu eta Erdi Aroa agertzen da2. Hurbildu bainintzen garai berriko leihoetara3. Herriko atarietan etorkizuna zizelkatuz