Ondine - Lacombe, Benjamin; Sarasola, Jose Antonio ([Euba, Bizkaia] : Ibaizabal, 2012)
Ondine uretako ninfa bat da, gizakiek ume zela erreskatatua. Zaldun batekin maitemintzen da, eta horrek, harrigarriki, ninfaren onena ateratzen du, baina hainbat oztopo aurkituko dituzte...
Lan hau libreki inspiratuta dago Friedrich de la Motte-Fouqué-ren ipuinean eta Jean Giraudoux-en antzerki lanean
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Alegiazko pertsonaiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak