Ondine / Benjamin Lacombe ; [itzulpena, Joxe Antonio Sarasola] - Lacombe, Benjamin (: Ibaizabal, 2012)
Ondine uretako ninfa bat da, gizakiek ume zela erreskatatua. Zaldun batekin maitemintzen da, eta horrek, harrigarriki, ninfaren onena ateratzen du, baina hainbat oztopo aurkituko dituzte...