Zorionak, Marko / Eneko Bidegain ; marrazkilaria, Marko Armspach - Bidegain, Eneko (Xaguxar (Elkar), 2011)
Karramarro gazte eta bihurri bat da Marko, bere lagun Oskar maskordunarekin eta Txarli txirlarekin hainbat abentura biziko dituena. Itsasoa jolasleku ederrez beterik baitago, baina kasu!, kontuz ibili behar bi hankadun izaki beldurgarriekin.