Zubiberako zubia - Ibarrola, Begoña; Salomó, Xavier; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2014)
Zubiberako zubizaina zakarra zen zubia pasatu nahi zuten guztiekin. Txoriak, untxiak, sugandilak edo jendea izan, zubizainari berdin zitzaion. Adeitasunari buruzko ipuin bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak