Begira nolako isatsak - Slegers, Liesbet; Arano, Leire ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2011)
Animalia bakoitzak era bateko isatsa du, baina liburu honekin beste erea batzuetakoak jarriko dizkiozu.Atzera-aurrera pasatu liburuko orrialdeen alde bat edo bestea, eta ikusi zer gertatzen den. Aukera pila daude!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak