Begira nolako isatsak / Liesbet Slegers ; [itzultzailea, Leire Arano] - Slegers, Liesbet (Animalia jostalariak, 2011)
Animalia bakoitzak era bateko isatsa du, baina liburu honekin beste erea batzuetakoak jarriko dizkiozu.Atzera-aurrera pasatu liburuko orrialdeen alde bat edo bestea, eta ikusi zer gertatzen den. Aukera pila daude!