Ottoline itsasoan - Riddell, Chris; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Ottoline Brown eta haren lagunik onena, Munroe jauna, bereiztezinak dira ia beti... Baina Munroe jauna Norvegiara joan da, misio sekretuan, Oinhandi iratxoaren bila. Iratxoa guztiz iletsua da eta ahutz bihurriak dauzka. Ottolinek bidaia bat egingo du haren lagunik onena den Munroe jaunaren bila joateko. Itsaspean itsaspekoz ibiliko da, eta ur-hegazkinez, eta baltsaz ere ibili beharko du, lagunari Oinhandi iratxoari aurre ematen laguntzeko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Ottoline at sea
Keywords: Umorea; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura