Dottek oso gora heldu nahi du - Schröder, Patricia; Schulte, Tina; Arana, Aitor (Durango : Ibaizabal, 2011)
Erregaliztarrek ez dute ulertzen zer zaila den mutil batekin ateratzea. Eta, era berean, ez dakite zer gaitza izan daitekeen ohe elastikoko jauzi lehiaketa batean parte hartzea, zure lagunik onenari lekua kendu diozunean. Hala ere, Dottek bi erronka garrantzitsu horiei aurre egin beharko die.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Dotte will hoch hinaus
Keywords: Misterioa; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak