Dottek oso gora heldu nahi du / Patricia Schröder ; marrazkilaria, Tina Schulte ; itzultzailea, Aitor Arana - Schröder, Patricia (Erregaliz taldea, 2011)
Erregaliztarrek ez dute ulertzen zer zaila den mutil batekin ateratzea. Eta, era berean, ez dakite zer gaitza izan daitekeen ohe elastikoko jauzi lehiaketa batean parte hartzea, zure lagunik onenari lekua kendu diozunean. Hala ere, Dottek bi erronka garrantzitsu horiei aurre egin beharko die.