Fannyren aldaketa - Schröder, Patricia; Schulte, Tina; Arana, Aitor (Durango : Ibaizabal, 2011)
Erregaliztarrak guztiz harrituko dira Fannyk bere itxura aldatu nahi duela adierazten dienean. Izan ere, mutiko itxura omen duelako ziria sartzen diotela eta, neka-neka eginda dago. Eta berdin harrituko dira talentu lehiaketa batean finalista geratu nahi izango duenean, bere ametsa betetzeko: zaldiz ibiltzen ikastea.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Fannys verflixte verwandlung
Keywords: Misterioa; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak