Fannyren aldaketa / Patricia Schröder ; marrazkilaria, Tina Schulte ; itzultzailea, Aitor Arana - Schröder, Patricia (Erregaliz taldea, 2011)
Erregaliztarrak guztiz harrituko dira Fannyk bere itxura aldatu nahi duela adierazten dienean. Izan ere, mutiko itxura omen duelako ziria sartzen diotela eta, neka-neka eginda dago. Eta berdin harrituko dira talentu lehiaketa batean finalista geratu nahi izango duenean, bere ametsa betetzeko: zaldiz ibiltzen ikastea.