Txomin ametsetan - Slegers, Liesbet; Umerez, Nekane ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2012)
Txomin naiz . Ohera noa, amets egitera. Ametsetako dragoiak beldurtu egin nau. Baina aitatxok lagundu dit.
0-4 urte (urdina)
Karel heeft een droom
Letra larria
Keywords: Ametsak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak