Txomin ametsetan / Liesbet Slegers ; [itzulpena, Nekane Umerez] - Slegers, Liesbet (Txomin (Ibaizabal), 2012)
Txomin naiz . Ohera noa, amets egitera. Ametsetako dragoiak beldurtu egin nau. Baina aitatxok lagundu dit.