Txomin ilea mozten - Slegers, Liesbet; Umerez, Nekane ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Txomin naiz. Aitatxorekin noa. Ilea moztu behar didate.
0-4 urte (urdina)
Karel bij de kapper
Letra larria
Keywords: Haurrak; Higienea; Ingurunearen ezagutza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak