Txomin dutxan - Slegers, Liesbet; Umerez, Nekane ([Euba] : Ibaizabal, 2012)
Txomin naiz. Jolasean zikindu egin naiz. Dutxara noa. Ez zait gustatzen burua bustitzea.
0-4 urte (urdina)
Karel onder de douche
Letra larria
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Haurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak