Txomin amonarekin hegazkinean - Slegers, Liesbet; Umerez, Nekane ([Amorebieta-Etxano] ; Ibaizabal, 2013)
Hitzekin eta haur baten begiekin, Txominek "bere mundua" erakutsiko digu: eskola, lagunaren etxea... eta toki guztietan lagunak egingo ditu.
0-4 urte (urdina)
Karel in het vliegtuig
Letra larria
Keywords: Bidaiak; Hegazkinak; Ibilgailuak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak