Txomin amonarekin hegazkinean / Liesbet Slegers ; [itzulpena, Nekane Umerez] - Slegers, Liesbet (Txomin (Ibaizabal), 2013)
Hitzekin eta haur baten begiekin, Txominek "bere mundua" erakutsiko digu: eskola, lagunaren etxea... eta toki guztietan lagunak egingo ditu.