Bakarnek ez du lagunik - Calleja, Seve; Calleja, Aranzazu ([Euba] : Ibaizabal, 2011)
Bakarnek ia denetarik dauka: gela bat berarentzat bakarrik, aita, ama, bi amona, hiru izeba, Edurne izeneko andereñoa... Baina ez hori bakarrik: bizikleta, irristailua, MP4a eta ikaragarri maite duen eta zaunkarik egiten ez duen Laika izeneko txakur bat ere badauzka. Hala ere, udako oporrak heltzen direnean oso bakarrik sentitzen da. Zergatik ote?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Oporrak; Bakardadea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak