Santurtziko mamuak - Arana, Aitor; Alonso, Aitziber ([Euba] : Ibaizabal, 2011)
Nork esan zuen mamuak gazteluetan soilik bizi direla? Santurtziko mamuak herri erdi-erdian bizi dira, parkean eta jendez inguratuta. Eta nork esan zuen mamuak beldurgarriak direla? Gure mamuak alai-alaiak dira eta jendeari laguntzeko prest daude. Eta bazenekien, mamuen laguntzaz, zu ere mamua izan zintezkeela? Liburu honetan ikusiko duzu zure ikastetxokoak izan litezkeen ikasleak nola bihurtu ziren mamu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Mamuak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak