Santurtziko mamuak / egilea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Aitziber Alonso - Arana, Aitor (Matxinsalto, 2011)
Nork esan zuen mamuak gazteluetan soilik bizi direla? Santurtziko mamuak herri erdi-erdian bizi dira, parkean eta jendez inguratuta. Eta nork esan zuen mamuak beldurgarriak direla? Gure mamuak alai-alaiak dira eta jendeari laguntzeko prest daude. Eta bazenekien, mamuen laguntzaz, zu ere mamua izan zintezkeela? Liburu honetan ikusiko duzu zure ikastetxokoak izan litezkeen ikasleak nola bihurtu ziren mamu!