Pako belea - Zubeldia, Iñaki; Lucas, Belen ([Euba] : Ibaizabal, 2011)
Pako beleak etxe batean ikasi zuen hizketan. Herrian gaiztakeri ugari egin zituen: kateak lapurtu, leihoetan zintzilik zeuden kuleroak behera bota, umeen bokadiloak jan... Baina umeen lagun ere egin zen eta hauek benetan maite zuten. Zuk ere ezagutzen baduzu, bere lagun egingo zara, seguru.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak