Atalak gunea - Butroe, Joseba (Getxo ; Olixo-Talo, 2014)
Atalak® gune honetan hizkuntza eta literaturako material ugari ipini dira, bai jaistekoak eta bai liburuen erreferentziak. Batetik, Ikasgelan, 700etik gora dokumentu eskaintzen dira, 4.000tik gora orrialde, ikasle eta irakasleentzat.
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak