Hartz marmartia - Ibarrola, Begoña; Navarro, José Luis; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2014)
Emozioak sentitzeko ipuinak. Bitxia zen basoan gertatzen ari zena. Anartz hartza atsegina zen lehenago, baina azken aldian umore txarrez zegoen, beti marmarka eta oihuka. Basoko animaliek batzarra antolatu zuten Anartzen arazoa zein zen argitzeko. Haserreari buruzko ipuin bat.
5 urtetik aurrera (Urdina)
El oso gruñón
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haserrea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak