Hartz marmartia / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, José Luis Navarro ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2014)
Emozioak sentitzeko ipuinak. Bitxia zen basoan gertatzen ari zena. Anartz hartza atsegina zen lehenago, baina azken aldian umore txarrez zegoen, beti marmarka eta oihuka. Basoko animaliek batzarra antolatu zuten Anartzen arazoa zein zen argitzeko. Haserreari buruzko ipuin bat.