Gure ikasgelako lexikoa : [fotokopia daitekeen fitxategia] - Lebeau, Jean-Claude; Quentin, Claire; Dufau, Aines; Ernaga, Mixel; Armspach, Marko; Laborie, Karen; Ruch, Manu; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas Pedagogia Zerbitzua, 2009)
800 irudiz eta 800 hitzez osatu iruditegia idazkira hurbiltzeko eta irakurtzen trebatzeko
Hiztegia (euskara-frantsesa lexikoa):81.-89. or.
GS eta CP mailentzat bereziki. (HH-LMH1ipa)
Retz-en Le lexique de ma classe fitxategitik egokitua.
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak -- - Euskara; Curriculumeko baliabideak