Gure ikasgelako lexikoa : [fotokopia daitekeen fitxategia] / Jean-Claude Lebeau eta Claire Quentin ; Marco Armspach-en, Karen Laborie-ren eta Manu Ruch-en irudiak ; euskarazko egokitzapena, Aines Dufau eta Mixel Ernaga - Lebeau, Jean-Claude (Ikas Pedagogia Zerbitzua, 2009)
800 irudiz eta 800 hitzez osatu iruditegia idazkira hurbiltzeko eta irakurtzen trebatzeko