Zientzietako eta geografiako hormirudiak - Lasauca, Jean-Michel; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : IKAS, 2006)
Sei hormirudi :- Uraren zikloa / Aroa- Mendia / Itsas bazterra- Ordokiak eta muinoak / Ibai-errekak
Keywords: Euskara -- -Horma irudiak; Mapak eta horma-irudiak