Zientzietako eta geografiako hormirudiak / ilustrazioak, Jean-Michel Lasauca - Lasauca, Jean-Michel (: IKAS, 2006)
Sei hormirudi :- Uraren zikloa / Aroa- Mendia / Itsas bazterra- Ordokiak eta muinoak / Ibai-errekak