Otsoa itzuli da! [batuaz] - Pennart, Geoffroy de; Dufau, Aines; Davant, Jean Louis; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2008)
Tradiziozko ipuinen berridazketa honetan, otsoaren itzulerarako prestatzen dira hainbat ipuinetako protagonista. Hala nola Txanogorritxu, hiru txerrikumeak, zapi antxumeak... Bakoitzak bere zereginak ditu otsoaren itzuleraren aurrean eta denen artean egon beharko diote aurre otsoari. Azkenean, borondate oneko hitzarmen bat eginda elkarrekin afalduko dute mahai baten inguruan. Ilustrazioek klasizismo kutsua dute eta marrazkiak mugimendu eta espresio handikoak dira.
4 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Le Loup es revenu!
Keywords: Elkarbizitza; Otsoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak