Otsoa itzuli da! [batuaz] / Geoffroy de Pennart ; euskarazko itzulpena, Aines Dufau ; Jean-Louis Davant eskaltzainaren gainbegiradarekin; - Pennart, Geoffroy de (Ikas, 2008)
Tradiziozko ipuinen berridazketa honetan, otsoaren itzulerarako prestatzen dira hainbat ipuinetako protagonista. Hala nola Txanogorritxu, hiru txerrikumeak, zapi antxumeak... Bakoitzak bere zereginak ditu otsoaren itzuleraren aurrean eta denen artean egon beharko diote aurre otsoari. Azkenean, borondate oneko hitzarmen bat eginda elkarrekin afalduko dute mahai baten inguruan. Ilustrazioek klasizismo kutsua dute eta marrazkiak mugimendu eta espresio handikoak dira.