Laino pinpirina - López, Joserra; Elgorriaga, Ander; Davant, Jean Louis; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2012)
Pinpirinak beren arteko batez trufatzen dira zuria baita. Baina pinpirin harrapatzaileak koloreetakoak gustukoak ditu...
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Desberdinak; Elkarbizitza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak