Lodikroko : olerkiak iruditan eta musikan kondaturik - Hennebutte-Millard, Amaia; Aured, Jesus; Berasategi, Joxelu ([Uztaritze] : Ikas, 2007)
Liburu-CD bat aurkezten zaigu izen horren pean. Bertan hainbat poesia eta hitz joko agertzen dira. Ilustrazio koloretsuez lagunduta, dena da jostailu : hitza, irudia eta hizkiak. Poesiak errezitatuak agertzen dira CDan, oso ahoskera argi eta zuzenean. Musikak ere laguntzen du, osotasun jostalari bat lortzen delarik.
2 urtetik aurrera
Testua eta abestiak euskara zubereraz
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak